Schermafbeelding 2017-11-20 om 09.38.51

Every day new customers

“Growing furniture.”

JS Dreams is opgestart in 2001 als een jonge dynamische Belgische onderneming. De kernwaarden destijds waren – een kwaliteitsvol, tijdloos en duurzaam product te maken met het oog op intens gebruik door kinderen dit conform met de veiligheidsnormen.
Deze waarden worden na meer dan 25 jaar behouden en uitgebreid met waarden als milieu – kennis en service – en een zin voor “luisteren” naar onze klant. Onze zorgvuldig uitgekozen dealers in binnen en buitenland worden bij deze filosofie betrokken en zij stralen deze dan ook uit.
Sinds de overname werd hard gewerkt om een aantal aanpassingen te doen aan de modellen, de reeksen gevoelig uit te breiden zodat het programma – aanbod evolutief is maw men start als baby, de kamer groeit uit naar een kinderkamer en verder naar een jeugd en later zelfs volwassenkamer om dan wie weet weer naar een babykamer te evolueren ….
Onze creativiteit wordt constant gevoed door de vele contacten met jonge verwachtende ouders en ouders met kinderen waarnaar wij zeer graag “luisteren” > Het zijn zij die ons sturen en motiveren om met dit mooie project elke dag opnieuw aan de slag te gaan.
Onze drie reeksen – de romantische Mila – het meer rechtlijnige Sacha en de stoere Flynn zal weldra uitgebreid worden met onze landelijk Louise kamer en dit alles in mooie tijdloze kleuren.
Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van JS Dreams Luxury Kids Furniture volstaat het om regelmatig deze website te raadplegen en beter nog ons te volgen op Facebook en Instagram waar wij regelmatig de nieuwigheden posten.  Het zou leuk zijn om Feedback van jullie te krijgen en wij kijken ernaar uit om U te ontmoeten en wie weet samen een stukje mee te bouwen aan die mooie wondere kinderwereld.
Het JS Dreams Team !